Despre Noi


     

       Parcul industrial Metav este unul din cele mai importante parcuri industriale din mediul urban , in care isi desfasoara activitatea peste 80 de firme, din diverse domenii de activitate. Acesta se  afla in zona de nord a capitalei, in cartierul Baneasa, cu acces facil atat din centrul capitalei ( Piata Victoriei, Universitate, Charles de Gaulle), cat si dinspre Aeroportul Henri Coanda.

       Cladirile existente sunt concepute sa adaposteasca spatii mari, dechise de birou, amenajate dupa standarde eficiente, dar si spatii industriale , de depozitare, prevazute cu toata instalatia necesara desfasurarii activitatilor  de productie, de logistica si comerciale .Totodata ,peste 800 de locuri de parcare sunt puse la dispozitia agentilor economici prezenti .

       Parcul dispune de o suprafata de 188.699,41mp, din care suprafata construita este de 75.983 mp. Astfel ca: spatiile administrative ocupa 26.767 mp si  spatiile pentru depozitare si productie ,49.216 mp.

       Activitatile industriale din incinta parcului Metav  se desfasoara la standardele actuale privind protectia mediului inconjurator.